Zařízení & příslušenství
紅豆燒餅
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 個
Suroviny
水油皮
-
水100 克
-
糖15 克
-
豬油45 克
-
中筋麵粉210 克
油酥
-
低筋麵粉150 克
-
豬油60 克
燒餅
-
白芝麻2 大匙
-
黑芝麻2 大匙
-
蜜紅豆餡 (市售或自製),分成12份240 克
-
水 少許
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
2.9 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1041.8 kJ /
249.2 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
34.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃早餐囉!
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan