
Zařízení & příslušenství
Rum and raisin ice cream
Příprava 10min
Celkový 24hod. 10min
10 portions
Suroviny
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
320.5 kcal /
1340.9 kJ
Protein
4.2 g
Tuk
18.4 g
Sacharidy
31.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sodík
61 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Beat the heat
23 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland