Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 100 g de arroz (remojado por 1 hora y escurrido)
- 400 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de agua
- 1000 g de calabacitas
Salsa
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de puré de jitomate
- 250 g de pulpa de tamarindo, sin azúcar (ver tip)
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cda de azúcar
- 100 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de chabacanos
- 100 g de ciruelas, deshuesadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 793.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Espaguetti con albóndigas
55min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 godz.
Pastel de carne
40min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Nieve de frutos rojos
20min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 godz. 15 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Tarta de papas y champiñones
1 godz. 20 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 godz.