Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua, para hervir
- 400 g de hojas de parra, enjuagadas y escurridas
- 100 g de arroz, remojado en agua fría por 1 hora
- 300 g de carne molida de res
- 50 g de aceite de oliva
- 1030 g de agua
- 2 cdita de sal
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 4 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jugo de limón amarillo
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- ½ cdita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 349.7 kJ / 83.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 242.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de nuez
30 Min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Pan artesanal TM6
5h
Tabule TM6
1 Std. 30 Min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30 Min
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
55 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Ricotta de macadamia TM6
8 Std. 30 Min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 Min
Pan pita
1 Std. 30 Min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.