Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua, para hervir
- 400 g de hojas de parra, enjuagadas y escurridas
- 100 g de arroz, remojado en agua fría por 1 hora
- 300 g de carne molida de res
- 50 g de aceite de oliva
- 1030 g de agua
- 2 cdita de sal
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 4 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jugo de limón amarillo
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- ½ cdita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 349.7 kJ / 83.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 242.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Aderezo de cilantro
5 Min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Dip de queso italiano
4 Std. 10 Min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones integrales
40min
Pastel de sushi
1 Std.
Masa para pay
40min
Mousse de cilantro
2 Std. 20 Min