Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua, para hervir
- 400 g de hojas de parra, enjuagadas y escurridas
- 100 g de arroz, remojado en agua fría por 1 hora
- 300 g de carne molida de res
- 50 g de aceite de oliva
- 1030 g de agua
- 2 cdita de sal
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 4 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jugo de limón amarillo
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- ½ cdita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 349.7 kJ / 83.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 242.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan artesanal TM6
5 Std.
Pan pita
1 godz. 40 min
Kofta
50 min
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3 Std.
Cazuela dulce de camote, nuez y malvaviscos al horno (Pelar)
1 godz. 20 min
Kipe crudo
30 min
Kipe charola
1 godz. 30 min
Pitas integrales con verduras y hummus para fortalecer la piel
1 godz. 45 min
Kibbeh con salsa de yogur
1 godz.
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2klst 25 min
Bowl de carne coreano TM6
1 godz.
Vinagreta de jengibre y limón
5 Min