Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 850.8 mg
Alternativní recepty
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 Min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Pesto à l'ail des ours
10 Min
Tzatziki
3h 5min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Coleslaw
15 Min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Tartinade de radis noir
5 Min