Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 1 œuf
- 100 g lait
- 200 g farine de blé semi-complet
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 300 g de pêches blanches, coupées en quatre
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1036.5 kJ / 245.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 176.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couronne à la pomme et au citron
50 Min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1 Std. 30 Min
Clafoutis aux myrtilles
50 Min
Cake aux abricots et au citron
55 Min
Cake à l'abricot
50 Min
Cobbler à la cerise
40 Min
Clafoutis abricot-romarin
55 Min
Mia aux abricots
1 Std.
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Cake moelleux coco-banane
1 Std. 5 Min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Cuajada aux abricots
50 Min