Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 1 œuf
- 100 g lait
- 200 g farine de blé semi-complet
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 300 g de pêches blanches, coupées en quatre
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1036.5 kJ / 245.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 176.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Cake aux poires très épicé
1 godz. 10 min
Cookies à l'orange confite
35 min
Pains au lait fourrés aux abricots
2h 15min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Cake pomme et cannelle
55 min
Cake à la polenta au citron
1h 15min
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1 godz. 10 min
Gâteau aux framboises et aux noisettes
1h
Tarte aux figues, amandes et romarin
2u. 5min