Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 1 œuf
- 100 g lait
- 200 g farine de blé semi-complet
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 300 g de pêches blanches, coupées en quatre
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1036.5 kJ / 245.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 176.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux pêches caramélisées
1h 25min
Cake aux poires très épicé
1 godz. 10 min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1 godz. 30 min
Cake aux abricots et au citron
55min
Pancake aux myrtilles au four
35min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55min
Cake à l'abricot
50min
Cake pomme et cannelle
55min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 godz. 10 min
Crumble aux pêches et au romarin
45 min
Cuajada aux abricots
50min