Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 400 g de chair de courge d'hiver, détaillée en gros cubes
- 150 g de chorizo
La béchamel au curry
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 50 g de farine de blé
- 550 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487.8 kJ / 597.3 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de patate douce
50 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1sa 40 dk
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 min
Ratatouille au chorizo
35min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Muffins courgette et saucisse farcis
40min