Gratin de courge et chorizo

4.7 479 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

Préparation
  • 100 g de gruyère coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre détaillées en cubes
  • 400 g de chair de courge d'hiver détaillée en gros cubes
  • 150 g de chorizo
La béchamel au curry
  • 50 g de beurre doux et un peu pour le plat à gratin
  • 50 g de farine de blé
  • 550 g de lait
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à café bombée de curry en poudre
  • salade verte (volitelně) pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 802.1 mg
Protein 25.7 g
Kalorie 2550.7 kJ / 609.6 kcal
Tuk 37.7 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 19.5 g
Sacharidy 43.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...