Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 400 g de chair de courge d'hiver, détaillée en gros cubes
- 150 g de chorizo
La béchamel au curry
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 50 g de farine de blé
- 550 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487.8 kJ / 597.3 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Gratin de courgettes au curry
1 Std. 5 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2 Std.
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Ratatouille au chorizo
35 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.