Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 400 g de chair de courge d'hiver, détaillée en gros cubes
- 150 g de chorizo
La béchamel au curry
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 50 g de farine de blé
- 550 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487.8 kJ / 597.3 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Risotto au potimarron
1h
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20 min
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10 min
Gratin de patate douce
50 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min
Cake chorizo-courgette
45 min