
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 100 g de gruyère coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre détaillées en cubes
- 400 g de chair de courge d'hiver détaillée en gros cubes
- 150 g de chorizo
La béchamel au curry
- 50 g de beurre doux et un peu pour le plat à gratin
- 50 g de farine de blé
- 550 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- salade verte pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 597.3 kcal / 2487.8 kJ
- Protein
- 25.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Sodík
- 1115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1hod.
Gratin de panais, courge, comté et noix
1hod. 20min
Gratin de courgettes au curry
1hod. 5min
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Tarte tatin carotte et ricotta
3hod. 20min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1hod.
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1hod. 40min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Risotto au potimarron
1hod.