Kompatibilní verze
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 800 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2 cm)
- 30 g de beurre
- 50 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de chorizo doux, coupé en fines rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1162.2 kJ / 277.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 623 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1u. 40min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Gratin de pâtes au thon
35 min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.