Kompatibilní verze
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 800 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2 cm)
- 30 g de beurre
- 50 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de chorizo doux, coupé en fines rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1162.2 kJ / 277.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 623 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15 min
Croque monsieur à la tomate
1h
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min