Kompatibilní verze
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 392 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Crumble de poisson
1u.
Crumble de légumes au parmesan
1u.
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Crumble au reste de ratatouille
45 min
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Crumble aux légumes du soleil
1h 15min
Tarte chorizo-tomate
1h 15min