Kompatibilní verze
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 392 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Crumble de légumes au parmesan
1u.
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Crumble de poisson
1u.
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40min
Parmentier de canard à la patate douce
40min