Kompatibilní verze
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 392 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 godz. 5 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Crumble de légumes au parmesan
1 Std.
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1 Std. 15 Min
Flan de poireau et pancetta
35min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45min
Crumble à la courge butternut et au comté
1 Std. 10 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Crumble de poisson
1 Std.