Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, pelée
- 20 g de beurre
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 200 g de patate douce, pelée et en dés
- 100 g de châtaignes d'eau entières, en boîte, en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- 4 c. à soupe de crème fraîche, ou de mascarpone
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1951 kJ / 462 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potimarron
1 Std.
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Gratin de patate douce
50min