Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le crémeux au chocolat
- 85 g de crème liquide 35% m.g.
- 85 g de lait entier
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux (voir "Conseil(s)")
La coque croustillante
- 60 g de beurre doux, tempéré
- 60 g de cassonade
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de farine T55
- 20 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, émiettées
- 15 g de chocolat fondu
- 125 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865.2 kJ / 447.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 31.2 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 30.5 mg
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1 godz. 35 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 dk
Sphère chocolat-mandarine
12 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Nids de Pâques meringués
3h 20min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2sa
Tartelette au foie gras
3 godz. 30 min
Mille-feuille express framboise-citron
30 dk
Tarte chocolat-noisette
1 godz. 10 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min