Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche épinards et lardons
1h 10min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Tourte aux blettes
13h
Focaccia aux fanes de navet
3h 15 min
Soufflé épinards-jambon
35 Min
Flans vapeur aux épinards
40min
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45min
Quenelles de blettes au four
1 godz. 5 min