Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 petits-suisses, à 0% de MG
- 50 g d'eau
La garniture
- 400 g d'eau
- 300 g de blettes, côtes et feuilles séparées
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 125 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de blettes
1h
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15min
Quiche verdurette à la ricotta
3j 10 menit
Tourte sucrée aux blettes
1hod. 30min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes
13hod.
Tourte aux blettes
2h 20 min
Quiche aux fanes de radis
45min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Babka au potimarron
4h 30 min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Quiche oignon-fenouil
1h 10min