Gâteau d’abricots à la ricotta

Gâteau d’abricots à la ricotta

4.1 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 3 œufs
  • 250 g de ricotta
  • 50 g de lait écrémé
  • 20 g de fécule de maïs
  • 100 g de miel
  • beurre pour le plat
  • 500 g d'abricots frais en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 966 kJ / 227 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...