Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (volitelně)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (volitelně)
nebo 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (volitelně) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Thon
35 min
Kartoffelsalat
1h 5 min
Griechischer Eintopf
45 min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 min
Kartoffelsalat
8h 45min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Knoblauch-Champignons
20min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Russischer Salat
1h 15 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15 min