Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (volitelně)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (volitelně)
nebo 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (volitelně) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1j
Griechischer Eintopf
45min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1j
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Russischer Salat
1 Std. 15 Min
Zitronenpoulet
50min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1j
Erbsen mit Schinken
30min
Gemüseeintopf
45min
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min