
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (volitelně)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (volitelně)
nebo 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (volitelně) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 238 kcal / 996 kJ
- Protein
- 22.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2hod. 40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Zitronenpoulet
50min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50min
Penne mit Thon
35min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1hod. 35min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Crevettencurry
35min