Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (volitelně)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (volitelně)
nebo 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (volitelně) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelber Reis mit Poulet
40min
Pouletschenkel mit Mole verde
1h
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Russischer Salat
1 Std. 15 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 Std. 35 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Zitronenpoulet
50 Min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Penne mit Thon
35min