
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spargeln und Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 5 g Butter (volitelně)
- 750 g Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)
- 1000 - 1500 g Spargeln
Sauce Hollandaise
- 20 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 175 g Butter in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 698 kcal / 2919 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 Min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Schlagrahm
10 Min
Kräuterbutter
5 Min
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Reis, gekocht
25 Min
Kartoffelsuppe
1 Std.
Apfelmus
20 Min
Apfelmus
20 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min