Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ovos cozidos
- 400 g água
- 4 ovos frios
Patê de alcachofra
-
4
folhas de hortelã
nebo 3 pés de salsa só as folhas - 1 dente de alho (volitelně)
- 300 g fundo de alcachofra, em conserva escorrido
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- 50 g azeite
- 8 fatias de pão
- 50 g salada mista
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 500.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 500 g de mexilhão
20 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45 min
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40min
Menu com creme de legumes, frango com molho de mostarda e vegetais ao vapor
45 min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Legumes a vapor com molho de tomate
30 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35min