Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Challah-Teig
- 450 g Wasser
- 100 g Zucker
- 10 g frische Hefe
- 1 Ei
- 850 g Mehl
- 100 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Salz
Fertigstellung
- 2 EL Milch
- 1 EL Honig
- 60 g Sesam
- 5 Eier, gefärbt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 408 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min
Buchteln mit Kokosglasur
1 Std. 15 Min
Dinkel-Vanille-Schnecken
6 Std. 30 Min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1 Std. 15 Min
Weihnachtliche Wecken
10 Std.
Regenbogen-Tarte
1 Std. 40 Min
Karamell-Obstkuchen
1 Std. 20 Min
Pfirsich-Butterkuchen
2 Std. 20 Min
Buchweizen-Schoko-Kuchen
1 Std.
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Osternest
2 Std.