Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Bier
- 4 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Blumenbrot
2h 40min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Laugenzopf
3h 30min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2h 10min
Süßes Brot mit Konfitüre
9 godz.
Schwarz-Weiß-Brot
4 godz.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Tiger-Brot
3h
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Softes Sandwichbrot
3h 30min