Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Bier
- 4 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Baguettes auf die Schnelle
50 Min
Sesam-Stangen
1 Std.
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min
Tiger-Brot
3 Std.
Fladenbrot
2 Std.
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45 min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Schwarz-Weiß-Brot
4 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.