Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Bier
- 4 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min
Türkisches Fladenbrot
2j 10 menit
Joghurt-Brioche-Röllchen
7h
Hafer-Kartoffel-Brot
2j 30 menit
Möhren-Mais-Buns
2j 30 menit
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Tiger-Brot
3 Std.
Fladenbrot
2 godz.
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2j 10 menit
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min