Zařízení & příslušenství
Pane alla birra (Bier-Brot)
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
8 Portionen
Suroviny
-
Bier240 g
-
frische Hefe4 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Salz5 g
-
Wasser1250 g
-
Zitronensaft30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
2 mg
Protein
6 g
Kalorie
810 kJ /
194 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentieren
29 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3hod.
Tiger-Brot
3hod.
Irisches Buttermilchbrot
45min.
Italienische Ciabattas
4hod. 30min.
Buttermilch-Weckchen
1hod. 30min.
Doppelbocker aus dem Topf
3hod.
Hafer-Kartoffel-Brot
2hod. 30min.
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2hod. 10min.
Baguettes auf die Schnelle
50min.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2hod.
Softes Sandwichbrot
3hod. 30min.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.