
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking
- 40 g gedroogde pruimen ontpit (volitelně)
- 5 g verse salie enkel de blaadjes
- 10 g verse korianderbladeren en iets meer als afwerking
- 40 g olie
- 1 teentje knoflook
- 500 g varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes paprika, zoet
- 1 teentje knoflook
- 200 g wortelen in stukken
- 250 g uien in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 696.3 kcal / 2917.3 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 181.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aromatische kipcurry
1hod.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min
Azteca taart
1hod.
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
All-in-one kip cacciatore
2hod. 45min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pulled pork burgers
Žádné hodnocení
Chinees varkensvlees met groenten
1hod. 20min