Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
nebo 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
nebo 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (volitelně)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
nebo 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Aardbei-lavendel zephyrs
Žádné hodnocení
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Halloween pompoentaart
4h
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Cheesecake likeur
10min
Abrikozenlikeur
30min
Avocadomayonaise
15min
Citroenslush
10min
Aardappel flatbread
12h