Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
nebo 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
nebo 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (volitelně)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
nebo 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Ovenburger
1h 45min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Vanillesiroop
30 Min
Margarita
10min
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Karamelpoeder
1 Std.
Gevulde veggieslakken
45 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Žádné hodnocení
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min