
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
nebo 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
nebo 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (volitelně)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella in schijfjes
nebo 150 g mozzarella in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 611.5 kcal / 2560.3 kJ
- Protein
- 22.3 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Sodík
- 1060.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Taart met peer en brie
1hod. 10min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2hod. 35min
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3hod. 50min
Pierogi met vlees
1hod.
Vloeibare custard
Žádné hodnocení
200-300 g ui glaceren
Žádné hodnocení
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení