Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
nebo 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
nebo 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (volitelně)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
nebo 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Vegan boter
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Žádné hodnocení
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Hartenbroodjes
1 Std.
Aardbeien curryketchup
Žádné hodnocení
Perzik Bellini
5min
Aardappelgoulash
1 Std.