Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (volitelně)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 486 mg
Alternativní recepty
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 Min
Orange Dyed Eggs
55min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min