Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (volitelně)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 486 mg
Alternativní recepty
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Žádné hodnocení
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min