![Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92ff14e4-cc1a-49ec-a5f4-8d260daa7cc4/Derivates/2324d5ff-ade6-4b22-a94b-e15fe95bd969.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (volitelně)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 486 mg
Alternativní recepty
Pearl rice meatballs
Žádné hodnocení
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1j 40 menit
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Žádné hodnocení
Spiced Red Wine Pears
45min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Apple sauce
20min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Ground Coffee for Brewing
5 min