Zařízení & příslušenství
Perlebyg med sommerens grøntsager
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portioner
Suroviny
-
vand1200 g
-
salt1 ½ teske
-
perlebyg300 g
-
forårsløg skåret i mindre stykker40 g
-
basilikumblade5
-
olivenolie40 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (1 cm)70 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker (1 cm)100 g
-
courgette skåret i mindre stykker (1 cm)100 g
-
aubergine skåret i mindre stykker (1 cm)130 g
-
pinjekerner30 g
-
timian, tørret (volitelně)1 - 2 knivspids
-
grøntsagsbouillon1 teske
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
911 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
15.8 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
62.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Varierede hverdagsmåltider
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení
Japanske ramen nudler
Žádné hodnocení
Dumpling dej
1hod.
Kinesiske ægnudler
1hod.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min.
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Žádné hodnocení