
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g vand
- 1 ½ tsk salt
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 350 g pasta, penne eller anden pasta
- 2 - 3 fed hvidløg
- 150 g courgette skåret i 0,5 cm halve skiver
- 10 - 15 g korianderblade, friske
- 200 g fløde, min 30 % fedt
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 30 g hvedemel
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 300 - 400 g rejer, friske, pillede (se tip)
- 70 g babyspinat, frisk
-
50
g rucola (volitelně)
nebo 50 g brøndkarse blade (volitelně) - parmesan ost, revet til servering
- sort peber, friskkværnet til servreing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 764 kcal / 3200 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 81 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 1008 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40 Min
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Japansk ramen
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
Keine Bewertungen
Kinesiske ægnudler
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen