Zařízení & příslušenství
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
6 stuks
Suroviny
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
595.2 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1949.8 kJ /
466 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Gourmet
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kreplach
55min.
Vegan croissants met notenvulling
Žádné hodnocení
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1hod.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2hod. 30min.
Hornazo
Žádné hodnocení
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1hod.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min.
Vegan Brownies
2hod. 40min.
Vier kazen flatbread om te delen
40min.
Amandel Spritz-koekjes
1hod.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1hod. 45min.