Kompatibilní verze
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
nebo 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 595.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Žádné hodnocení
Pompoenbrood
1h 45min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Turkse moussaka
1h 10 min