Kompatibilní verze
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
nebo 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 595.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippennoedelsoep
1h 35min
Frangipane met peer
1h 30min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min