
Kompatibilní verze
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
nebo 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 466 kcal / 1949.8 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 595.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Gebakkrans met geroosterde groenten
1hod. 40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Pizzadeeg
1hod.
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2hod.
Koken van jasmijnrijst
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1hod. 10min
Stoofpot van linzen
2hod. 35min