Kompatibilní verze
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroerbakte groenten
10min
Brownies van zoete aardappel
1h
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Žádné hodnocení
Broodkruimels
5min
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Kipnuggets
40min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Spaghetti carbonara
30min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h