Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm

Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 4hod.
8 stuks

Suroviny

Volkoren pizzadeeg
  • water
    250 g
  • verse gist
    5 g
  • honing
    1 tl
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • broodbloem
    150 g
  • volkoren tarwebloem
    250 g
  • zout
    1 volle tl
Aspergeroom
  • water
    500 g
  • asperges in stukken (2-3 cm)
    400 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • verse peterseliebladeren
    3 takjes
  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • zout
    1 snuifje
Topping
  • extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
  • zout
    1 snuifje
  • mascarpone
    250 g
  • gerookte zalm in plakjes gesneden
    150 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 454.8 mg
Protein 13.3 g
Kalorie 1536 kJ / 367.1 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 41.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...