
Kompatibilní verze
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 367.1 kcal / 1536 kJ
- Protein
- 13.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Sodík
- 454.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Champagne crème cake
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min
Spaanse risotto
40min
Zoet ontbijtbrood
1hod. 30min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1hod. 15min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Volkoren hamburgerbroodjes
2hod. 50min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2hod. 35min
Groene bron
10min
Pompoenrisotto met spek
25min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min