Zařízení & příslušenství
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Příprava 15min.
Celkový 4hod.
8 stuks
Suroviny
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
454.8 mg
Protein
13.3 g
Kalorie
1536 kJ /
367.1 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Gourmet
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Salmorejo
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Gierst met kip en curry
35min.
Guacamole
5min.
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9hod. 20min.
Worteltaart smoothie bowl
10min.
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1hod. 15min.
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Žádné hodnocení
Zweedse worteltaart
2hod.