Kompatibilní verze
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meergranenpizza
- 465 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl bruine suiker
- 350 g meergranenbloem
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 theelepel zout, en iets meer om te bestrooien
- 20 g citroensap
- 200 g tomaten passata
- gedroogde oregano, om te bestrooien
- 250 g brie kaas, in plakjes
- 80 g Serranoham, in plakjes
- 50 g vijgen confituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 636.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Gestoomd volkorenbrood
2h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15min