Zařízení & příslušenství
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 35min.
6 stuks
Suroviny
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
636.7 mg
Protein
19.3 g
Kalorie
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
54.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Gourmet
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min.
Rabarber en gember gin fizz
336hod. 10min.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min.
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Hartenbroodjes
1hod.
Kippennoedelsoep
1hod. 35min.
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min.
Confituur van ananas en gember
40min.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení