Kompatibilní verze
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Pompoenroom
- 500 g water
- 400 g pompoen, geschild, in stukken (1-2 cm)
- 1 snuifje knoflookpoeder
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
200
g Scamorza, in plakjes (4-5 mm)
nebo 200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm) - 60 g bacon (gekookt), in plakjes
- 25 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 10 g creme van balsamicoazijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 396.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Halloween pompoentaart
4h
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 godz.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Nougatine
1h 30min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min