Kompatibilní verze
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Courgetteomelet
40 min
Zuurkool
Žádné hodnocení