Zařízení & příslušenství
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 50min.
8 stuks
Suroviny
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Mini gehaktballetjes in pikante saus
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
teentje knoflook2
-
rundergehakt125 g
-
varkensgehakt125 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
geraspte Parmezaanse kaas30 g
-
licht oudbakken witbrood in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
1 gerehydrateerde rode peperverse rode peper1
-
uien gehalveerd20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
gedroogde oregano1 snuifje
-
150 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)Scamorza in plakjes (7-8 mm)150 g
-
paprika's geroosterd, in stukken (2-3 cm)80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
533 mg
Protein
20.1 g
Kalorie
1755.8 kJ /
419.6 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
45.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza 2.0
7 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min.
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Druiven en cava trifle
Žádné hodnocení
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Mokka-pompoen frappuccino
20min.
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Pizzadeeg
1hod.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1hod. 30min.
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2hod. 40min.
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení