
Kompatibilní verze
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Mini gehaktballetjes in pikante saus
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 2 teentje knoflook
- 125 g rundergehakt
- 125 g varkensgehakt
- 30 g geraspte Parmezaanse kaas
- 30 g licht oudbakken witbrood in stukken, geweekt in 40 g melk, uitgeknepen
- 1 ei
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
-
1
verse rode peper
nebo 1 gerehydrateerde rode peper - 20 g uien gehalveerd
- 25 g extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 snuifje zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
Topping
- 1 snuifje gedroogde oregano
-
150
g Scamorza in plakjes (7-8 mm)
nebo 150 g mozzarella in plakjes (7-8 mm) - 80 g paprika's geroosterd, in stukken (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 419.6 kcal / 1755.8 kJ
- Protein
- 20.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 533 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1hod. 15min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12hod.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Pizzadeeg
1hod.
Roergebakken champignons
55min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1hod.
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Ciabattabroodjes
3hod. 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Basis brooddeeg
5min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24hod. 30min