Zařízení & příslušenství
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
4 stuks
Suroviny
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (volitelně)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
384.3 mg
Protein
19.5 g
Kalorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Tuk
30.8 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
44.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza 2.0
7 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
De eerste hap: Rijstpap
Žádné hodnocení
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Žádné hodnocení
Pompoen Chai Latte
20min.
No-Bake-Tiramisu-Taart
7hod. 30min.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Žádné hodnocení
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Žádné hodnocení
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Mokka-pompoen frappuccino
20min.
Bloementaartje met amandelcrème
1hod. 10min.
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Žádné hodnocení
Halloween pompoentaart
4hod.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.