Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 700 g de lait
- 100 g de cacao en poudre
- 30 g de whisky
- crème fouettée maison, pour la finition (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3110 kJ / 743 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 24.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine mocaccino et caramel
45min
La sauce sriracha 🌶️🌶️🌶️
168h 30 min
Bombes mojito
4 Std. 10 Min
Lassi fraises et rhubarbe
12 godz. 15 min
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1h 5min
Morir soñando (cocktail dominicain)
10 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12hod. 25min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 godz.
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Sauce caramel au whisky
35min