Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz, iri taneli
-
30
g su
nebo 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Rendelenmiş peynir (orta sertlikte)
10 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Kıyma
35 Min
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Tavuk Eti Suyu
Žádné hodnocení
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Pancar Salatası
15 Min
Tavuk Bulyon
45 min