
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz iri taneli
-
30
g su
nebo 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 658 kcal / 2754 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24hod.
Labne Peyniri
24hod. 15min
Öğütülmüş kahve
5min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10min
Tavuk Bulyon
45min
Taze Makarna Hamuru
1hod.
Parçalanmış Buz
5min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Zeytinyağlı Enginar
1hod.
Pesto Sosu
15min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2hod. 5min