Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g parça et, sinirsiz, kemiksiz, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 150 g tuz, iri taneli
-
30
g su
nebo 30 g kırmızı şarap - 1 kuru defne yaprağı
- 1 karanfil
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Kremalı Fransız Salata Sosu
5min
Sebze Bulyon
1 godz.
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Vegan Toz Parmesan
10min
Vanilya Şurubu
30 min
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1 Std. 40 Min
İnci Pirinç Köfteleri
Žádné hodnocení
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Žádné hodnocení
Tavuk Bulyon
45 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min