
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů rajčat oloupaných, napůl
- 40 gramů cibule napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150
gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
nebo 150 gramů pancetty na 1cm kostičky - 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 121 kcal / 506 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Lutika
1 Std. 20 Min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Keine Bewertungen
Omáčka amatriciana
50 Min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 Std. 5 Min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 Std. 30 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 Min
Sladká chilli omáčka
25 Min
Okurkový relish
1 Std. 30 Min
Boloňské ragú
1 Std. 15 Min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min