
Zařízení & příslušenství
Omáčka arrabbiata
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
121 kcal /
506 kJ
Protein
5 g
Tuk
10 g
Sacharidy
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Rajčatový kečup
40min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Bavorský bramborový salát
15min
Omáčka amatriciana
50min
Okurkové pickles
Žádné hodnocení
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min
Omáčka puttanesca
45min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48hod.
Zálivka vinaigrette
5min
Rychlá rajčatová omáčka
5min
Boloňské ragú
1hod. 15min