Zařízení & příslušenství
Omáčka arrabbiata
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů pancetty, na 1cm kostičky150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketové pesto
20min.
Lutika
1hod. 20min.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Žlutý kečup
45min.
Rajčatový kečup
40min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Minestrone s pancettou
25min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Parmazánové noky trikolóra
50min.
Fialkový sirup
2hod. 30min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.