Zařízení & příslušenství
Omáčka arrabbiata
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů pancetty, na 1cm kostičky150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Omáčka amatriciana
50min.
Dýňový lektvar
25min.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Rajčatový kečup
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový kečup
40min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Fialkový sirup
2hod. 30min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.