Zařízení & příslušenství
Omáčka arrabbiata
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů pancetty, na 1cm kostičky150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový kečup
40min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14hod. 35min.
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2hod. 10min.
Bazalkové pesto
10min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Zahradní focaccia
2hod. 10min.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min.
Minestrone s pancettou
25min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.