Zařízení & příslušenství
Omáčka arrabbiata
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
800 gramů rajčat oloupaných, napůl
-
40 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů pancetty, na 1cm kostičky150 gramů anglické slaniny na 1cm kostičky
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Omáčka amatriciana
50min.
Lutika
1hod. 20min.
Berberské koření
10min.
Cuketová polévka s chorizem
1hod.
Kávová omáčka
35min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Omáčka puttanesca
45min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.