Zařízení & příslušenství
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
250 gramů tvarohu
-
1 vejce
-
70 gramů krupice
-
45 gramů hladké mouky
-
30 gramů másla
-
70 gramů strouhanky
-
60 gramů cukru krupice
-
300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého300 gramů mražené směsi lesního ovoce
-
2 čajové lžičky přírodního vanilkového extraktu
-
1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
1500 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus 1 špetka navíc
-
cukr moučka na kropení
-
citrónová kůra, strouhaná na ozdobu
-
čerstvá máta pouze listy, na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
672.3 mg
Protein
10 g
Kalorie
1182.1 kJ /
282.5 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Jidáše
2hod.
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9hod.
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
San Francisco (nealkoholický koktejl)
15min.
Hruškový bezlepkový koláč
40min.
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30min.
Mrkvové muffiny s ořechovým crumblem
40min.
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Žádné hodnocení
Veganská kaše s ovocem a skořicí
15min.
Jablečný koláč s ovesnou drobenkou
1hod. 35min.
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
1hod. 30min.