Zařízení & příslušenství
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
250 gramů tvarohu
-
1 vejce
-
70 gramů krupice
-
45 gramů hladké mouky
-
30 gramů másla
-
70 gramů strouhanky
-
60 gramů cukru krupice
-
300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého300 gramů mražené směsi lesního ovoce
-
2 čajové lžičky přírodního vanilkového extraktu
-
1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
1500 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus 1 špetka navíc
-
cukr moučka na kropení
-
citrónová kůra, strouhaná na ozdobu
-
čerstvá máta pouze listy, na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
672.3 mg
Protein
10 g
Kalorie
1182.1 kJ /
282.5 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Datlovo-ořechové kuličky
20min.
Kokosová panna cotta s karamelizovaným pomerančem
3hod.
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami (TM7)
1hod. 25min.
Sendvič s kuřecím masem, konfitovanými rajčaty a tzatziki
4hod. 30min.
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1hod. 20min.
Velikonoční syrek
10hod. 20min.
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min.
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30min.
Bábovka z celého pomeranče
1hod. 25min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.