Zařízení & příslušenství
Kváskový chléb
Příprava 30min.
Celkový 16hod. 30min.
2 kusy
Suroviny
Rozkvas (den předem)
-
140 gramů vody
-
10 gramů žitného kvásku
-
130 gramů žitné mouky
Hlavní těsto
-
kokosový olej, na vymazánířepkový olej
-
400 gramů vody studené
-
5 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů žitné mouky plus navíc na pomoučení
-
560 gramů hladké mouky
-
10 gramů medu10 gramů pečicího sladu (viz Tip)
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky chlebového koření (viz Tip)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1183 mg
Protein
44 g
Kalorie
7183 kJ /
1718 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
28 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
361 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Domácí ricotta
1hod. 15min.
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min.
Placky s bylinkovým máslem
35min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min.
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Domácí rohlíky
2hod. 35min.