Zařízení & příslušenství
Kváskový chléb
Příprava 30min.
Celkový 16hod. 30min.
2 kusy
Suroviny
Rozkvas (den předem)
-
140 gramů vody
-
10 gramů žitného kvásku
-
130 gramů žitné mouky
Hlavní těsto
-
kokosový olej, na vymazánířepkový olej
-
400 gramů vody studené
-
5 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů žitné mouky plus navíc na pomoučení
-
560 gramů hladké mouky
-
10 gramů medu10 gramů pečicího sladu (viz Tip)
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky chlebového koření (viz Tip)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1183 mg
Protein
44 g
Kalorie
7183 kJ /
1718 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
28 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
361 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)
21hod. 20min.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Domácí rohlíky
2hod. 35min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.