Zařízení & příslušenství
Kváskový chléb
Příprava 30min.
Celkový 16hod. 30min.
2 kusy
Suroviny
Rozkvas (den předem)
-
140 gramů vody
-
10 gramů žitného kvásku
-
130 gramů žitné mouky
Hlavní těsto
-
kokosový olej, na vymazánířepkový olej
-
400 gramů vody studené
-
5 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů žitné mouky plus navíc na pomoučení
-
560 gramů hladké mouky
-
10 gramů medu10 gramů pečicího sladu (viz Tip)
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky chlebového koření (viz Tip)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1183 mg
Protein
44 g
Kalorie
7183 kJ /
1718 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
28 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
361 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Český chléb z žitného kvásku
15 godz. 30 min
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Italská ciabatta
4 godz. 30 min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12 godz.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29 godz. 45 min
Toustový chléb se špenátovým pestem
1 godz. 55 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min