Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 60 gramů cibule, žluté, napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů slaniny, na kostičky (1 cm) (volitelně)
- 800 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 100 gramů lilku, na kostičky (1 cm)
- 100 gramů cukety, na kostičky (1 cm)
- 100 gramů mrkve, na kostičky (1 cm)
- 100 gramů cherry rajčat, na čtvrtky
- 350 gramů těstovin penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1743.8 kJ / 415 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 64.6 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1079.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 Min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 Min
Rychlé makaróny z trouby
1h 10min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Špagety Carbonara
40 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 Min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Těstoviny s tuňákem
40 min
Špagety Carbonara
35 Min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 Min