Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- 420 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 - 3 pincées de sel
Le jour même
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires à chair dure, type Corella, Williams, coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 20 - 30 g de brandy
- 2 - 3 pincées de cardamome en poudre
- 2 - 3 pincées de poivre de la Jamaïque moulu (volitelně)
- noix décortiquées et grillées pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 383.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1h 30min
Purée mousseline
40 min
Velouté d'aubergine
45 min
LEAB - B
Žádné hodnocení
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Risotto
30 min
Œufs de couleur jaune
Žádné hodnocení
Risotto
55min
Petits pains au lait de soja
2h 20min
Mayonnaise au yaourt
5min
Chantilly
5min