Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- 420 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 - 3 pincées de sel
Le jour même
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires à chair dure, type Corella, Williams, coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 20 - 30 g de brandy
- 2 - 3 pincées de cardamome en poudre
- 2 - 3 pincées de poivre de la Jamaïque moulu (volitelně)
- noix décortiquées et grillées pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 383.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35min
Cocktail jamaïcain
10min
Risotto aux cèpes
35min
Spaghetti carbonara express
25 min
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2sa 5 dk
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20 min
Bouillon de bœuf
3 Std. 50 Min
Porridge à la pomme et à la cannelle
Žádné hodnocení
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 Std. 15 Min
Eclairs à la pistache
4h 30min
Sauce périgourdine
35min