
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de bœuf désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 300 kcal / 1259 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Sous-vide côtes de porc
2hod. 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Caramel de base
25min
Dorer des échalotes
25min
Chili con carne cuisson lente
5hod. 5min
Carottes glacées au miel
1hod. 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2hod. 10min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2hod. 20min