Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 90 mg
Alternativní recepty
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide médaillons de veau
1j 55 menit
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1h 50 min
Caramel de base
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit