Sous-vide côte de bœuf, désossée

Sous-vide côte de bœuf, désossée

4.0 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 2 côtes de bœuf désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
  • 1300 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 90 mg
Protein 48 g
Kalorie 1259 kJ / 300 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...