
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais
- 1 tomate (50 g env.)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre coupé en morceaux
- 4 jaunes d'œufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 2 bocal
- Kalorie
- 1885 kcal / 7899 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 195 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Sauce choron
20min
Sauce au poivre
25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1hod. 15min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon classique
15min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
40min
Sauce barbecue
20min
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min