Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais
- 1 tomate (50 g env.)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 jaunes d'œufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 2 bocal
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 195 g
- Nasycený tuk
- 104 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce dieppoise
35min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce choron
20min
Sauce au poivre
25min
Sabayon classique
15min
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
15min
Croquettes de crevettes
14 godz. 30 min
Sabayon au vouvray
15min
Sauce soubise
30min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min