Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 210 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème au sucre
- 60 g de farine de blé
- 250 g de cassonade
- 60 g de lait
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 - 12 noix de pécan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2344.1 kJ / 560.3 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 67.1 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 99.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits au citron
55 min
Riz zembrocal
55 min
Bread and butter pudding
55 min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
Cake pomme et cannelle
55 min
Natilla (crème dessert à la cannelle)
15 Min
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Cake marbré chocolat-pistache
1 Std. 30 Min
Quatre-quarts coco-citron vert
1 godz. 5 min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Gâteaux banane-noisette
55 min
Gâteau Émilie
45min