Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 210 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème au sucre
- 60 g de farine de blé
- 250 g de cassonade
- 60 g de lait
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 - 12 noix de pécan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2344.1 kJ / 560.3 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 67.1 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 99.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nuage au chocolat
45 min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1 godz.
Curd de clémentine
30 min
Chemin de fer
3 Std. 20 Min
Cake marbré chocolat-pistache
1 godz. 30 min
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45 min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1 godz. 10 min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 godz.
Gâteau crumble aux pommes
45 min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min