Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 1000 g de palourdes fraîches (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
-
500
g d'oignons jaunes, émincés
nebo 500 g d'oignons rouges, émincés - 100 g de crème fraîche
- 20 olives noires dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2828 kJ / 673.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1057.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 Std. 50 Min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Moules à la sauce tomate épicée
45 min
Cromesquis de poisson
1 Std. 50 Min
Bar à la portugaise
2h
Chausson nîmois
2h
Taboulé aux fruits de mer
30 min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min
Assaisonnement aux légumes et épices
5 Min
Sandwich aux légumes et crevettes sautés
40 min
Pains aux raisins
20h 15min