Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 1000 g de palourdes fraîches (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
-
500
g d'oignons jaunes, émincés
nebo 500 g d'oignons rouges, émincés - 100 g de crème fraîche
- 20 olives noires dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2828 kJ / 673.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1057.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 godz. 20 min
Tacos au bœuf, tomates et cheddar
35min
Assaisonnement pour poisson aux algues
5 Min
Poisson cuit dans des feuilles de bananier à la Yucatán avec du riz au maïs
Žádné hodnocení
Croquettes de poisson et purée maison
1 godz. 20 min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30min
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1 godz. 15 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
La pichade de Menton
4 Std.
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15min
Beignets à la crème pâtissière
4 godz. 30 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h