Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 1000 g de palourdes fraîches (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
-
500
g d'oignons jaunes, émincés
nebo 500 g d'oignons rouges, émincés - 100 g de crème fraîche
- 20 olives noires dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2828 kJ / 673.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1057.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40 min
Pizza au saumon fumé
1sa 35 dk
Pizza couronne
2h 30 min
Pizza quatre fromages
1h 45 min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 godz. 40 min
Quiche aux crevettes et tomates
1h 10 min
Pizza quatre saisons au chèvre
1h 45 min
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 Std. 35 Min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10 min
Tajine d'agneau aux coings
1h
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1sa 35 dk
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h