Pains hongrois au lait et à l'oignon

Pains hongrois au lait et à l'oignon

4.1 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
8 portions

Suroviny

  • 240 g d'oignons (200 g coupés en morceaux et 40 g émincés)
  • 180 g de lait
  • 10 g de levure boulangère sèche émiettée
  • 500 g de farine de blé
  • 10 g de sel
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 œuf
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 pincées de paprika
  • 2 c. à soupe bombées de crème fraîche

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 521.8 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 1266.1 kJ / 300.8 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 46.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...