Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 sjalot (ca. 30 g)
- 40 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
- 60 g droge witte wijn
- 820 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
nebo 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25 min
Ratatouille
40 min
Pompoen vingers
Žádné hodnocení
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Zalm en venkel risotto
25 min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Kaascrackers
2 godz. 30 min
Drijvende eilandjes
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Tomatensaus
40 min
Bechamelsaus
15 min