Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 sjalot (ca. 30 g)
- 40 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
- 60 g droge witte wijn
- 820 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
nebo 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Bearnaisesaus
15 Min
Citrus lekkernij
50min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Spinazierisotto met asperges
40min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Pompoenrisotto met spek
25min
Basilicumpesto
10 Min