Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 sjalot (ca. 30 g)
- 40 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
- 60 g droge witte wijn
- 820 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
nebo 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Hollandaisesaus
15min
Zalm en venkel risotto
25min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Bearnaisesaus
15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Quiche met kip en peer
2h 40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Eendenlever
33 Std.
Basilicumpesto
10min