
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rode paprika in stukken
- 1 gele paprika in stukken
- 1 ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g olie
- 200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g room
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 snuifje suiker
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 150 g melk
- 10 takjes verse basilicum enkel de blaadjes, waarvan 2 mooie blaadjes opzij gezet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 391 kcal / 1636 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Courgettesoep met munt
35min
Romige aspergesoep
25min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1hod. 10min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Mysterieuze soep
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min