Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g olie
- 200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g room
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 snuifje suiker
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 150 g melk
- 10 takjes verse basilicum, enkel de blaadjes, waarvan 2 mooie blaadjes opzij gezet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Courgettesoep met munt
35min
Romige courgettensoep
25min
Klassieke sabayon
15min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Broccolisoep
15min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min