Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g olie
- 200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g room
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 snuifje suiker
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 150 g melk
- 10 takjes verse basilicum, enkel de blaadjes, waarvan 2 mooie blaadjes opzij gezet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Aardappel-preisoep
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Courgettesoep met munt
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Mysterieuze soep
45min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Broccolisoep
15 min