
Kompatibilní verze
Hainan kylling med ris, grøntsagssuppe og dampede æg
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g kyllingelår, uden skind og ben (ca. 2 ben), udbenet
- 10 g soyasauce, light
- ¼ tsk hvid peber, stødt
- 3 æg
- 1560 g vand
- 1 ½ tsk salt
- 50 g ingefær
- 10 g hvidløg
- 30 g vegetabilsk olie
- 300 g ris skyllet
- 1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
- 2 pandanblade (se tip)
- 50 g løg
- 70 g kartofler skåret i tern
- 70 g tomater skåret i både
- 120 g gulerødder skåret i tern
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 637 kcal / 2663 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ærte- og pancetta risotto
30min
Risotto med bacon og kål
1h
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30min
Vegetarlasagne
Nessuna valutazione
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nessuna valutazione
Japansk ramen
Nessuna valutazione
Soba nudler
Nessuna valutazione
Japanske ramen nudler
Nessuna valutazione
Dumpling dej
Nessuna valutazione
Kinesiske ægnudler
Nessuna valutazione
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nessuna valutazione