
Kompatibilní verze
Hainan kylling med ris, grøntsagssuppe og dampede æg
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g kyllingelår, uden skind og ben (ca. 2 ben), udbenet
- 10 g soyasauce, light
- ¼ tsk hvid peber, stødt
- 3 æg
- 1560 g vand
- 1 ½ tsk salt
- 50 g ingefær
- 10 g hvidløg
- 30 g vegetabilsk olie
- 300 g ris skyllet
- 1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
- 2 pandanblade (se tip)
- 50 g løg
- 70 g kartofler skåret i tern
- 70 g tomater skåret i både
- 120 g gulerødder skåret i tern
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 637 kcal / 2663 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ærte- og pancetta risotto
30 min
Risotto med bacon og kål
1 h
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
No ratings
Bagt mac and cheese med grøntsager
No ratings
Japansk ramen
No ratings
Soba nudler
No ratings
Japanske ramen nudler
No ratings
Dumpling dej
No ratings
Kinesiske ægnudler
No ratings
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
No ratings
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
No ratings