Zařízení & příslušenství
Hainan kylling med ris, grøntsagssuppe og dampede æg
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portioner
Suroviny
-
kyllingelår, uden skind og ben (ca. 2 ben), udbenet500 g
-
soyasauce, light10 g
-
hvid peber, stødt¼ tsk
-
æg3
-
vand1560 g
-
salt1 ½ tsk
-
ingefær50 g
-
hvidløg10 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
ris skyllet300 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
pandanblade (se tip)2
-
løg50 g
-
kartofler skåret i tern70 g
-
tomater skåret i både70 g
-
gulerødder skåret i tern120 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1488 mg
Protein
31 g
Kalorie
2663 kJ /
637 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
72 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
50 års jubilæum
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení
Japanske ramen nudler
Žádné hodnocení
Dumpling dej
1hod.
Kinesiske ægnudler
1hod.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min.
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Žádné hodnocení