Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
nebo 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 48.2 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2213.1 mg
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1 Std. 25 Min
Zuppa di gamberi piccante
45 min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Zuppa di bietole e ginger
40min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1 Std. 45 Min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2小时
Vellutata speziata di zucca
50 min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 Std. 45 Min