Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

Crema pasticcera allo sciroppo d'acero

4.7 6 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 200 g di latte intero
  • 150 g di panna (30-40% di grassi) (vedere varianti)
  • 150 - 250 g di sciroppo di acero
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 2 uova
  • zucchero (volitelně) di acero, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 50.2 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 915.5 kJ / 218.8 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...