Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 60 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di frumina
- 1000 g di acqua
Coulis di fragole
- 125 g di fragole, pulite e a pezzi + q.b. per guarnire, a fettine
- 30 g di acqua
- ½ cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038.2 kJ / 248.2 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 62.1 mg
Alternativní recepty
Focaccia millebolle
28h
Cupcakes renna alle pere e caramello
2 Std.
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2sa 40 dk
Frullato viola
10 Min
Galette con pere e uva
1 Std. 30 Min
Tortini mandorle e more
55 Min
Torta ai mirtilli
2 Std.
Crostata ai pistacchi
4h
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Torta soffice alle albicocche
1h
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.