Kompatibilní verze
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 36 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 664.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Crumble au reste de ratatouille
45 Min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 Std.
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min