Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 450 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
-
1
c. à soupe d'origan déshydraté
nebo 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées - 1 pincée de sel
- 1 botte d'asperges vertes
- 200 g de filets de poulet
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- ½ bouquet d'estragon frais, effeuillé (réserver quelques feuilles pour la finition)
- du poivre moulu
- un peu de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1991 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
Feuilleté botte d'asperges
1h 50 min
Salade de pâtes aux asperges
50min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto printanier
1h
Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
1h
Quiche à l'endive et au lard
1h 15 min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2h 10min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1h
Tarte aux myrtilles
2h 30 min
Omelette au saumon fumé et aux asperges
40min
Galette fourrée jambon-champignons
40min